ЖИЛИЩНА СГРАДА ДО МЕТРОСТАНЦИЯ НАДЕЖДА 2

ЖИЛИЩНА СГРАДА ДО МЕТРОСТАНЦИЯ НАДЕЖДА 2

ЛОКАЦИЯ

Сградата е разположена в УПИ IX 615, кв. 84, м. “Надежда част 2А” и м. “Надежда част 2Б”, по плана на гр. София. Имотът се намира на ул. “Свети Климент No20”, с лесен достъп до бул. “Ломско шосе”. Районът е застроен с еднофамилни и многофамилни жилищни сгради с добре поддържани фасади и публични пространства.

ДОСТЪПНОСТ И ТРАНСПОРТ

Основният достъп е директно от ул. “Свети Климент”, която е еднопосочна и успоредна на бул. “Ломско шосе”. В близост се намират спирки на градския транспорт, като в непосредствена такава се намира метростанция “Надежда”.

АРХИТЕКТУРА

Жилищната сграда е проектирана като монолитна стоманобетонна конструкция и се състои от партерен етаж, на който са разположени входно преддверие, гаражи и мазета и пет надземни етажа, на които са разположени общо 10 апартамента. Паркирането е решено със самостоятелни гаражи, разположени на партера и свободностоящи подемници във вътрешния двор на сградата. Сградата е оборудвана и с висококачествен пътнически асансьор.

КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛСТВОТО

Австрийски тухли “Wienerberger” Porotherm 25 N+F Light, 12 N+F - произведени от 100% естествен материал, с отлични шумо и топлоизолационни свойства. Австрийски топлоизолационна система “Baumit” - 10 г. гаранция на топлоизолационния пакет. “Нанопор Топ” фасадна финишна мазилка с висока паропропускливост и самомиещ ефект. Немска PVC дограма “Reiner- plast” - 5 камерна, с отлични термо и звукоизолационни свойства, издържливост на климатични промени, защита срещу UV-лъчение. Испански асансьор “ORONA” 0020c номинален товар 450 кг, за 6 бр. пътници, електрически тип, автоматични врати, LED осветление, фотозавеса, контрол на товара, аварийно осветление, противопожарен контрол и др. Отоплението на сградата е подсигурено, чрез използване на климатици, които могат послужат и за охлаждане.

Галерия

Планове